Hai acasă cu Bileteria după sesiune!

Sesiunea și stresul merg mână în mână precum pâinea cu untul. Mai mult ca sigur după săptămâni lungi de studiu intens, ești în așteptarea sfârșitului sesiunii. Dragul nostru student, într-un final, va veni și timpul în care vei pune stresul la hibernat, dorind să te întorci acasă, la o binemeritată pauză.

Echipa noastră știe cum este cu bugetul de student cu buzunarele „subțiri”. Așadar, îți poți rezerva de pe acum locul pentru a merge acasă, la costuri avantajoase. 

Economisește și descoperă cu Bileteria

Mulți studenți se întorc acasă după sesiune pentru a-și revedea familia și prietenii. Totuși, nu ai dori să-ți pui părinții pe drumuri și parcă prețul combustibililor s-a scumpit în ultimul timp. Soluția este mai simplă decât crezi – achiziționează-ți biletele de călătorie direct pe site-ul nostru! Avem oferte pentru toate centrele universitare, cu accent pe orașele tale preferate precum Iași, București, Suceava, Cluj și Oradea. 

Iași, „Orașul celor 7 coline”

Iași, un oraș impregnat de istorie și cultură, devine cu adevărat special când îl privești prin prisma ochilor de student. Dacă ești student din Iași, sigur ai dori să mergi spre Neamț, Vaslui, Bârlad și Galați. Aici poți găsi toate plecările pentru a-ți alege cu ușurință data potrivită și a începe să îți organizezi întoarcerea acasă: Autogari din Iasi, Romania si curse autocare, microbuze (bileteria.ro)

București 

Bucureștiul este recunoscut pentru pulsația sa urbană și variatele sale activități culturale. Dacă ești student în București, echipa noastră îți pune la dispoziție o listă completă cu toate plecările către destinații apropiate. Uite un link cu toate plecările din București, pentru a-ți reduce din timpul de căutare: Autogari din Bucuresti, Romania si curse autocare, microbuze (bileteria.ro)

Suceava

Suceava, orașul nostru de vis. Dacă ești student aici, indiferent unde te-ar purta pașii, poți găsi pe acest link toate plecările din Suceava: Autogari din Suceava, Romania si curse autocare, microbuze (bileteria.ro)

Cluj

Clujul este vibrant, colorat și cu accent. No, bine, poate ai în vedere destinații precum Timișoara sau Sibiu. Uite aici un link cu toate călătoriile: https://bileteria.ro/ClujNapoca/Plecari

Oradea

Oradea are farmecul său arhitectural și oferă studenților opțiuni pentru călătorii către destinații precum Baia Mare sau Arad. Accesează aici pentru a vedea toate plecările din Oradea: https://bileteria.ro/Oradea/Plecari

Indiferent de orașul/ centrul universitar în care studiezi, îți poți asigura din timp drumul spre casă! 

În afară de economisirea banilor pentru călătoria de întoarcere, există și un alt motiv bun pentru a alege biletele de la Bileteria: comoditatea. Călătorind cu noi, ajungi acasă la fel de rapid ca și cu mașina, evitând căutarea dificilă a parcării. 

Stațiile de Plată SelfPay – cu numerar 

Pentru ca procesul să fie și mai ușor, amintim de stațiile de plată SelfPay, unde poți achita în numerar. Îți punem la dispoziție un articol util cu pașii necesari pentru achiziționarea și plata biletului: Cum poți cumpăra bilet online fără card? (bileteria.ro)

Încheie sesiunea cu un drum pregătit spre casă alături de Bileteria! Exact pe gustul tău și pe bugetul de student!